3 gode råd til dig der tænker på at udskifte dit gulv

28 oktober 2021 Steffen Petersen

advertorial

Ens gulv kan godt tage skade efter mange fester, legetøj med hjul eller bare helt almindelig brug. Derfor er du måske nået frem til den beslutning, at du ønsker at få lagt noget nyt gulv. Men vidste du, at der findes alternative løsninger, der kan gøre dit gulv pænt igen? Læs med i dette indlæg, og hør hvilke muligheder du har, før du udskifter hele gulvet.

1. Du kan få slebet dine gulve

Gulvslibning er en effektiv metode til at få reddet dit gulv på. Hvis du har gulve, der er hårdt ramt af ridser fra diverse sko, legetøj eller noget helt tredje, så kan du komme i bugt med ridserne med gulvslibning. Det er en effektiv metode, der sikrer dig et flot resultat i sidste ende. Det kan spare dig en masse penge, så du ikke skal ud og investere i nyt gulv, der kan koste dig en del mere. Så hvis du er interesseret i gulvslibning, så skal du ud og finde et dygtigt gulvfirma til jobbet. 

2. Du kan få høvlet dine gulve

Har du derimod ekstrem grimme gulve, der er godt skadet, så kan du overveje gulvafhøvling. Dette er en lidt grovere metode, der fjerner betydeligt mere af dit gulvs overflade. Det er kun noget, man anbefaler i slemme tilfælde. Hvis du er i tvivl, så kan du få en gulvlægger til at lægge på dit gulv og vurdere, om det er nødvendigt at få høvlet dine gulve. Det er lidt en sværere behandling at gøre selv, så det skal du have hjælp til fra en professionel. Du kan nemlig selv komme til at høvle for meget af gulvet, så det kan flække. 

3. Du kan få behandling af dine gulve

Hvis dit gulv kun behøver en lettere behandling, så kan du overveje at få enten ludbehandling eller sæbebehandling. Ludbehandling kan gøre dine gulve betydelig lyse at se på. Dette sker ofte i forbindelse med gulvslibning også. Så hvis du alligevel tænker i de baner, så kan du overveje ludbehandling også. Sæbehandling er lidt mildere, men det kan stadigvæk give flotte resultater på dit gulv. 

Disse er tre ting, som du kan overveje at få gjort, før du begynder at udskifte gulvet med noget nyt. 

Flere Nyheder