Blev endelig uddannet som coach i Århus

07 juni 2013 admin
image

Jeg har altid drømt om at blive coach i Århus, lige siden jeg gik ud af folkeskolen, har jeg været fascineret over, hvordan man kan hjælpe folk med denne form for terapi i Århus. Jeg fik øjnene op for konceptet, da jeg selv besøgte en coach i Århus, jeg havde mistet min motivation til at få ting gjort, jeg var egentlig lidt ked af hele min tilværelse, jeg følte virkelig, at der skulle ske noget i mit liv. Da jeg først skulle prøve denne form for terapi i Århus, var jeg lidt skeptisk, jeg frygtede, at der ville sidde en hyperaktiv kvinde med et falsk smil, hvis eneste råd ville være, at jeg bare skulle løbe en tur og få noget frisk luft. Mine fordomme blev heldigvis slået i jorden, da jeg trådte ind hos den søde coach i Århus, hun virkede rar, nede på jorden og meget menneskelig. Hun lyttede til mig og kom med gode, positive og brugbare råd. Jeg var sikker på, at jeg havde fundet en form for terapi i Århus, som virkelig tiltalte mig.

Fik stor glæde af min coach i Århus

Jeg havde flere gange været ved at bestille tid hos en psykolog, men jeg frygtede, at det ville være for hårdt. Jeg havde på fornemmelsen, at en coach fra Århus var mere positiv og motiverende. Denne form for terapi i Århus hjalp mig rigtig meget, efter få sessioner hos min coach i Århus begyndte jeg at opleve, at min indstilling til ting blev mere og mere positiv, jeg fik et større overskud og begyndte at se udfordringer i stedet for problemer i min hverdag. Det var en rar følelse, det var på det tidspunkt, at det gik op for mig at jeg ville være coach i Århus. Jeg havde personligt oplevet, hvor meget denne form for terapi i Århus havde hjulpet mig, jeg havde en stor lyst til at gøre det samme for andre, der findes ikke en bedre følelse end den jeg får, når jeg hjælper folk.

Jeg hjælper andre som coach i Århus

Jeg har arbejdet som coach i Århus i 4 år nu, og jeg elsker det. Jeg elsker det faktum, at denne form for terapi i Århus virkelig hjælper folk med at få det bedre, jeg ser en stor forbedring på mine klienters humør, deres måde at tænke på og deres indstilling til livet. Som coach i Århus er det mit ansvar, at mine klienter udvikler sig til det bedre, at de igennem min terapi i Århus bliver motiverede til at forfølge deres drømme eller bryde dårlige vaner. Det giver mig et sus, når mine klienter begynder at mærke fordelene ved min terapi i Århus, når de stille og roligt begynder at bruge de redskaber, som jeg, som coach i Århus, giver dem. Der er små ting, man kan ændre i sin hverdag for at få tingene til at glide nemmere, man behøver ikke vende op og ned på hele ens verden for at blive et lykkeligere menneske, man skal blot lære sig selv at kende og vide, hvorfor man reagerer, som man gør. Alt dette kan man lære ved terapi i Århus.

Se også: http://guideoftheweb.com/tom-marup-organisationskonsulent/

Flere Nyheder