Et kontokort og kredit skaber vækst

18 juli 2013 admin
image

Det høres ofte i medierne, at forbrugslån og kredit via kontokort er økonomisk uansvarligt. Det er ikke helt sandt. Der er faktisk mange fordele ved forbrugslån. Eksempelvis simuleres den danske økonomi på nuværende tidspunkt markant af forbrugsløn. Et af Danmarks største økonomiske problemer under finanskrisen var, at forbrugertilliden var meget lav, hvilket betyder danskerne hellere vil holde deres penge i banken, end at bruge dem. Det betød udlånsniveauet faldt, fordi folk mente, det var for risikobetonet at låne under krisen. Heldigvis har forbrugertillid markant forbedret sig i 2013, hvilket betyder at folk er begyndt at købe på kredit, og det sætter gang i økonomien igen.

Brug dit kontokorts kredit flittig

Derfor handler det om befolkningen i Danmark begynder at bruge penge igen.
Det ville øge efterspørgslen, produktionen og skabe flere job. Skaber man flere jobs, får danskerne flere penge imellem hænderne, og dette øger efterspørgselen igen, og lønningerne vil stige. Hvilket betyder folk kan betale af på deres forbrugslån, som skabte denne positive økonomiske effekt. Overstående er et glimrende eksempel på, hvordan vi igen skaber en stærk økonomisk vækst.

Find det rigtige kontokort

Der er mange forskellige udbydere af kreditkort, og det handler om at få et kontokort med en lav rente, så du i ro og mag kan betale af på din gæld. Derfor er vigtigt at kontakte flere banker, for at høre om deres løsninger. Ofte kan det betale sig at hente flere tilbud fra forskellige banker. Dette skyldes, at mange banker gerne vil have dig som kunde. Derfor er de villige til at konkurrere mod hinanden, for at få dig som kunde. I mange tilfælde, vil dette sikre en rente, der er noget lavere end det, du først blev tilbudt.

Få et godt kontokort lige her

Flere nyheder