Få et godt tilbud på hosting

04 juli 2013 admin
image

Da jeg startede en online virksomhed med skræddersyede jakkesæt, regnede jeg med, at det største arbejde ville være at skabe selve net butikken og få den til at virke indbydende. Jeg opdagede dog hurtigt, at en sådan virksomhed også kræver et tilpasses IT system, til at modtage alle disse ordrer, samt nemt og overskueligt sende beskeder om nye ordrer videre til den ansvarlige.

Jeg vidste slet ikke hvordan sådan et system skulle laves, havde derfor desperat brug for hosting af en server, som kunne tage imod mine ordrer. Heldigvis fandt jeg en løsning hos et firma, der kunne tage sig af det hele.

Sådan fungerer hosting

Men deres brede erfaring inden for IT systemer, kunne de hjælpe mig med at få et smart og overskueligt system. Det hele ville køre over deres server, så jeg ikke skulle investere i en masse dyre computere. Samtidig ville de stå for at lave sikkerhedskopier og beskytte systemet, så det ikke fik virus eller lignende.

Jeg havde et møde med en konsulent fra IT firmaet, omkring min forretning. Jeg forklarede ham hvordan vi skræddersyer jakkesættene ud fra de mål, der opgives i ordren og hvordan en ordre deles op til flere afdelinger, der tager sig af hver sin del af sættet. Derefter hjalp han med at lave et system, som videresender de rigtige informationer om ordren ud til de rette afdelinger. Alt bliver mærket med det samme ordrenummer, så det hele hænger sammen i sidste ende. Pakkeafdelingen får således den samlede ordrer, så de kan sikre at hele sættet er med, inden det pakkes.

Smart og billig hosting

Vi har nu afprøvet dette system i flere måneder og det fungerer fantastisk. Vi arbejder alle mere effektivt og der opstår færre fejl, fordi systemet automatisk videregiver alle ordrerne til de rigtige afdelinger.

Står du og mangler hosting til din virksomhed, vil jeg anbefale dette IT firma: http://www.softcom.dk/produkter/hosting

 

Flere nyheder