Fastkarmvinduer – et sikkert valg til din bolig

17 oktober 2022 admin

editorial

Der findes mange forskellige typer vinduer på markedet i dag. Den type vindue, du vælger afhænger af det udseende, du ønsker at opnå i dit hjem, og den funktion, du har brug for, at vinduet skal udføre.

Sidehængte vinduer er et populært valg for mange husejere. Disse vinduer åbner udad fra siden og kan være enten enkelt- eller dobbelthængte. Enkelthængte vinduer har en fast overligger, mens dobbelthængte vinduer har to betjenbare vinduesfløje.

Fastkarmvinduer – energieffektive og besparende

Fastkarmvinduer er en anden mulighed. Som navnet antyder, er disse vinduer ikke betjenbare og kan ikke åbnes. De største fordele ved at installere fastrammevinduer tæller forbedret energieffektivitet og sikkerhed.

image

Da et fastkarmvindue ikke kan åbnes, vil det er det sværere for ubudne gæster at komme ind i dit hjem.Fastkarmvinduer anvendes ofte i kombination med andre vinduestyper som f.eks. vinduer med fløj- eller markisevinduer.

Tophængte vinduer – en god mulighed for svært tilgængelige steder

Tophængte vinduer er et andet populært valg. Disse vinduer åbnes fra toppen og bruges ofte på svært tilgængelige steder, f.eks. over køkkenvasken. Fordelen ved tophængte vinduer er at de er nemme at rengøre og har god ventilation.

Vippe- og drejevinduer – det bedste af to verdener

Vippe- og drejevinduer er en god mulighed, hvis du vil have det bedste fra begge verdener. Disse vinduer kan åbnes på to måder – enten ved at vippe vinduesfløjen indad eller ved at dreje den om sin akse.Vippe- og drejevinduer er en god mulighed, hvis du ønsker at maksimere luftstrømmen ind i dit hjem.

Vippe- og drejevinduer er nemme at betjene og giver god ventilation. De er også et godt valg til hjem med små børn, da de kan låses i lukket position, så små fingre ikke kommer til skade.

Du kan læse mere, og se det store udvalg af mange forskellige typer døre og vinduer, på klarvinduer.dk.

Flere Nyheder