Find det rette klædeskab

22 juni 2013 admin
image

Det er vigtigt at holde styr på sin garderobe. De fleste danskere ejer i dag så meget tøj, at det krævet et stort og velindrettet klædeskab. Husk dog, at skabet bør tilpasses til netop dit eget forbrug af tøj. Mange billige skabe er normalt ikke bygget til, at kunne tilpasses efter ønske. Derfor mangler mange folk pludselig plads, til deres bukser eller trøjer.

Sørg for at gennemgå dit tøj, og gør status over hvor mange forskellige typer tøj du ejer. Beslut desuden hvordan du vil opbevare dit tøj, og klargør overfor dig selv, hvor meget det kommer til at fylde. Det er stor forskel på hvor meget T-shirts fylder, alt efter om de hænger på bøjler eller er foldet sammen.

Indret dit eget klædeskab

Når du har fået afgjort hvordan dit tøj skal hænge, er det på tide at kigge på de mange forskellige slags klædeskabe. Du vil nok blive overrasket over det store udvalg og de mange priser. Hvad skal man vælge? Det er vigtigt at tage højde for både kvalitet og prisen. Hvis du køber det billigste skab, og det hurtigt går i stykker, har din besparelse ikke været noget værd, eftersom du er nødt til at anskaffe et nyt. Omvendt ønsker du nok ikke, at bruge alle dine penge på et skab.

En anden ting du bør tænke på er stilen. Se på dit soveværelse og beslut dig for, hvilken stil der passer bedst. Udvalget og kvaliteten er ca. det samme, uanset om du vælger en gammel romantisk stilart eller den nye minimalistiske stil.

Et klædeskab du bliver glad for

Når du har fundet det rette skab, skal du huske at tilpasse det, efter dine behov. Med den rette indretning, får du en bedre fordeling af dit tøj og mere plads i soveværelset. Det vil således blive en bedre hverdag, hvor det er nemmere at udvælge det helt rigtige outfit.  Jo bedre du indretter dit skab, jo nemmere er det at vælge.

Se et smart klædeskab her: http://jesper-holm.dk

Flere nyheder