Gode grunde til at vælge et inkassofirma

27 august 2020 Cecilie Mortensen

Uanset om du er en mindre virksomhed eller større organisation, er du afhængig af at dine kunder betaler sine regninger og ikke mindst til tiden. Som ansvarlig for virksomheden, har du typisk flere kasketter på, og skal have overblikket over de forskellige vigtige opgaver i virksomheden. Her er det oftest i forvejen en tidskrævende og omstændig opgave at varetage bogføringen.

Hvis kunderne så ikke har betalt regningen, kræver det at du sætter yderligere tid af til at rykke dem for betalingen for ydelsen. Hvis kunden herefter stadig ikke betaler, kræver det en inkassovarsel om føre sagen videre til retten. Det kan i de fleste tilfælde ende med at ødelægge kunderelationen og koste virksomheden både din tid og ressourcer i disse opkrævninger.

Derfor skal du vælge et professionelt inkassofirma

Hvis du gerne vil spare tid på opkrævninger hos dine kunder, og samtidig ønsker en samarbejdspartner, der er professionel i sin tilgang, så det ikke ødelægger relationen, så skal du vælge et professionel inkassofirma. Et professionelt inkassofirma kan som regel hjælpe dig hele vejen rundt. Det vil sige, at du kan outsource alt lige fra den første opkrævninger til rykkerproceduren, eller hvis kunderne kommer så langt ud, at det er nødvendigt med en inkassovarsel med mulighed for at tage sagen videre til retten. 

Hvilket inkassofirma skal du vælge til din virksomhed?

Det er for de fleste en jungle at navigere rundt i, hvem man skal vælge, når det kommer til inkassofirmaer. Der kommer nye til på markedet, hvorfor vi anbefaler at undersøgt dine muligheden inden du takker ja til det første og bedste. Her anbefaler vi at vælge et erfarent og anerkendt inkassofirma, der kan tilbyde at hjælpe dig med flere forskellige services. Her kan vi blandt andet anbefale dig at vælge Collectia, som er yderst professionel og kendt for at hjælpe flere større virksomheder med opkrævninger

Flere Nyheder