Gør havearbejdet mere overskueligt

10 maj 2022 Steffen Hansen

advertorial

Havearbejde kan være en god måde at slappe af på og få dyrket noget motion på, men det kan også være frustrerende, hvis dine planter ikke synes at trives. Her er nogle tips, der kan hjælpe dig med at gøre havearbejdet mere overskueligt for dig.

 

flishugger

 

Giv din græsplæne gødning

En sund græsplæne er grundlaget for en smuk have. Men selv de mest velplejede græsplæner kan med tiden begynde at se lidt triste og pletvise ud. En måde at give din græsplæne en hurtig opmuntring på er at gøde den. Gødning giver vigtige næringsstoffer, som hjælper græsset til at vokse tæt og grønt. Det kan også hjælpe med at fjerne mos og ukrudt. Det er dog vigtigt at læse etiketten omhyggeligt, inden du køber gødning, da forskellige gødningstyper er velegnede til forskellige typer græs.

 

Skift bedene ud med flis

Flis er et godt alternativ til traditionelle blomsterbede. Det er let at vedligeholde og kan tilføre et elegant strejf til din have. Flis er et lag af materiale, f.eks. træspåner, der spredes ud over jordoverfladen. Det er med til at undertrykke ukrudt, holde på fugten og beskytte planternes rødder mod varmen.

Det er herudover med til at gøre havearbejdet meget mere overskuelig. Så undersøg dine muligheder med flis i dag, hvor du kan kontakte professionel flishuggere til at levere flis til din have.

 

Plante i krukker

Hvis du ikke har meget plads, eller hvis du ikke er sikker på, hvordan du skal passe planter, er det en god mulighed at plante i krukker. Plantning af krukker er også en god måde at tilføje lidt farve og interesse til dit udendørs område. Der findes mange forskellige typer af krukker, så du kan vælge noget, der passer til dine stil.

Når du vælger planter til krukker, er det vigtigt at vælge sorter, der passer til krukkens størrelse og den mængde sollys, de vil få. Med lidt research kan du nemt finde planter, der vil trives i din potte.

Flere Nyheder