Hold dig opdateret med det rette udstyr som gulvafsliber

04 september 2019 Anders Lundtang Hansen
Hold dig opdateret med det rette udstyr som gulvafsliber

Hvis du gerne vil være sikker på, at du følger med tiden, og kunderne ikke ser dig som en antikfund, så er du nødt til at have hvis ikke det nyeste udstyr så i hvert fald noget af det nyeste.

Er der ikke kapital til det, så sørg for at gøre plads til det i budgettet, så du senere kan opdatere, når du skal være med på bølgen med at foretage gulvafslibning.

Du behøver selvfølgelig ikke købe det nyeste udstyr lige samme dag, det udkommer, for du kan sagtens være heldig at spare en god sjat penge, hvis du venter et par måneder, når nyhedsværdien ved det er forsvundet, hvorefter det daler i værdi.

Selvfølgelig er noget af det gamle udstyr måske stadig det bedste, og det er trods alt gennemprøvet og testet på mange ting, så det ligesom er kørt til, end at du skal til at vænne dig til noget nyt udstyr, som også kræver en indkøringsfase.

Men det er også klart, at hvis du venter for længe med at hoppe med på den nye bølge, så vil du hurtigt opdage, at dine konkurrenter overhaler dig i effektivitet og udnyttelse af udstyret.

Desuden kan man jo altid have noget af det ældre liggende som reserveudstyr, så du altid kan skifte til noget vant, når det skulle blive nødvendigt.

Men det er ikke kun for kundernes skyld, at det er gavnligt at følge med tiden, for udstyr er ikke kun det, der handler om at udføre selve gulvafslibningen.

Det kan jo også være sikkerhedsudstyr, briller afskærmning med videre, der beskytter bedre og afskærmer bedre, så det gør det lettere for medarbejderne at arbejde.

Derfor kan det være et svært skisme at vide, hvornår man skal udskifte ens udstyr, og hvornår man skal overgå til det nye, men sørg altid for i hvert fald at være tættere på det nye end det gamle.

Vi slutter lige af med en anbefaling til, hvor du kan få foretaget en gulvafslibning af de gode: 

http://jigulvservice.dk/

Flere nyheder