Husk cykeltøjet til de lange løb

21 juli 2013 admin
image

Hvert år afholdes der mange lange cykelløb i hele Danmark. Målet med disse løb er, at få danskere til at sætte nye grænser for deres udholdenhed og kondition. Samtidig får man også et godt forhold til andre cykelentusiaster. Ved at træne sig op, over flere måneder, kan de fleste danskere gå fra en gennemsnitlig dansk kondi, til pludselig at kunne cykle mange kilometer, i et stort cykelløb. Det er dog vigtigt at anerkendte, at man ikke blot kan møde op til sådan et løb i cowboybukser, og en slidt T-shirt. Under den lang tid, vil man komme til at svede, og ens lår vil skabe en del friktion med cykelsadlen. Det forkerte tøj kan således føre til røde og ømme mærker på inderlårene samt hedeture, eftersom tøjet ikke ånder godt nok. Heldigvis findes der et alternativ i form af det smarte cykeltøj.

Kør længere med cykeltøj

I de større danske cykelløb vil man ofte se, at næsten alle deltagere har cykeltøj på. Dette skyldes at tøjet er specielt designet til at udholde længere cykelture. Tøjet af lavet i et specielt materiale, som sikre den største komfort når man skal sidde på det lille cykelsæde i længere tid. Samtidig ånder stoffet, så du hele tiden kommer af med varmen. Således vil du ikke opleve hedeture under turen, og du vil ikke svede mere end nødvendigt.

En anden vigtig ting ved cykeltøj er den beskyttelse man får imod friktion. Du vil ikke have samme problem med lårene, der gnides mod hinanden under et løb og giver røde mærker. Der findes mange former for tøj til disse cykelløb, og det er ofte en smagssag om man køber en cykeldragt, eller et 2-delt sæt med bukser og trøje. Husk også at tøjet højde for, om du skal køre om sommeren eller vinteren, og køb tøjet, så det passer til sæsonen.

Hos Bikebuster finder du et stort udvalg af cykeltøj

Flere nyheder