Lær at bruge dit kreditkort rigtigt

24 august 2013 admin
image

Rigtig mange mennesker har svært ved at beherske deres forbrug af penge. Det er især svært for folk, som ejer et kreditkort, men det behøver faktisk slet ikke være så besværligt. Den største fejl, som folk oftest begår, er at de ikke tænker over, hvor mange penge de bruger, fordi de bare kører kortet igennem ved hvert køb. De får ikke samme følelse af at bruge penge, når de ikke har dem fysisk i hånden. Det snyder hjernen til at bruge flere penge, og derved kommer der desværre meget ofte et stort overforbrug.

Brug dit kreditkort som sikkerhed

I stedet for at bruge dit kreditkort ved hvert køb, så kan du med fordel hæve en del af pengene på kortet, gerne det beløb, som du tror, at du skal bruge i løbet af en måned. Derefter lader du en del af pengene stå tilbage på kortet. Hver gang du handler i løbet af måneden, så må du kun bruge de kontanter, som du har hævet. På den måde har du et meget større overblik over din økonomi. Skulle du, mod forventning, komme til at bruge alle dine kontanter, så har du stadigvæk en del penge stående på dit kreditkort og er derved sikret resten af måneden.

Glæden ved at have et kreditkort

Selvom et kreditkort kan være svært at håndtere i starten, så er der også mange fordele ved det, når man først får styr på det. Først og fremmest, så har du styr på dine penge, og du kan hurtigt danne et overblik over hvor meget, der står på din konto. En anden stor fordel er, at du kan bruge dit kort i udlandet, og når du handler på internettet. Der er rigtig meget frihed forbundet med sådan et kreditkort.

Bestil selv et godt kreditkort i dag, ved at klikke her

Flere nyheder