Med hosting slipper du for det praktiske

07 juli 2013 admin
image

Da jeg for 10 år siden startede min tøjbutik til børn, vidste jeg ikke hvor stort det ville blive. Jeg har siden åbnet flere afdelinger i hele landet under samme navn. Men tidligere stod jeg over for en af de største forandringer i vores virksomhed. Vi planlagde at starte en webshop. Vi fik udregnet hvor god en forretning det vil være at tilbyde børnetøj over internettet. En ting var dog at få designet siden, noget andet var at vælge den rette hosting. Vi ledte nemlig efter en hosting der også kunne stå for IT outsourcing. Det skyldes at jeg ikke ved nok om hjemmesider til selv at holde den ajour. Med IT outsourcing så får hosting lov til at holde siden ved lige, og de hjælper os med at tilføje nye vare, og forbedre systemet. Således skal vi blot stå for at behandle ordrerne, når kunderne køber noget.

Det var sværere end man skulle tro. Vi søgte mange steder efter både hosting og IT outsourcing, men ingen steder levede op til vores krav. De få steder der tilbød begge dele var enten for dyre, eller virkede ikke til at arbejde med. Vi var lige ved at bede vores grafiske designer om at droppe ideen om en hjemmeside da vi hørte om et nyt hosting-firma. Selvom de var nye på markedet, så havde de fået positiv omtale. Vi kontaktede dem og aftalte et møde.

Find den billigste pris på hosting

Til selve mødet fik vi snakket meget, om hvordan deres hosting fungerede. De virkede til at yde både god og stabil forbindelse. Det er vigtigt at vores kunder ikke kan åbne siden, eller bliver træt af at vente når de bestiller. Samtidig spurgte vi ind til deres IT outsourcing. Vi vil naturligvis gerne være sikre på at de kan tage sig godt af opgaven med at passe vores hjemmeside. De forklarede hvordan de altid har teknikere klar til at opdatere og ændre præcis de ting vi ønsker for os. Efter dette møde var vi overbevist om at dette var det rette hosting-sted for os. Vi gav dem derfor svaret for at passe vores side med deres IT outsourcing pakke.

Siden hjemmesiden gik online, har vi modtaget en strøm af ordrer fra vores IT outsourcing. Alle bestillinger går hurtigt og nemt igennem til os, så vi kan finde det bestilte tøj, og pakke det ned hurtigst muligt. Når vi får nye varer, vi ønsker at sælge på hjemmesiden, behøver vi blot at sende disse informationer til vores hosting. Så tager deres IT outsourcing afdeling sig at sætte det korrekt op på hjemmesiden. I løbet af de halvandet år hvor vi har haft hjemmesiden, har vi næsten ikke haft nogen problemer med vores side. I betragtning af hvor mange kunder vi har behandlet, og hvor meget trafik der er på vores hjemmeside, er det imponerende. Hvis du også ønsker at have en hjemmeside, men ikke ønsker at rode med alt det tekniske er IT outsourcing en god ide. Og denne hosting tilbyder den bedste af slagsen. Der skal lyde en stor anbefaling herfra, og en tak for alle vores nye kunder. 

http://www.softcom.dk/produkter/hosting

Flere nyheder