Når længden ER vigtig

27 februar 2018 Anders Lundtang Hansen
Når længden ER vigtig

Hvem har ikke befundet sig i den evige diskussion, hvorvidt det handler om størrelsen eller ydeevnen? Vi ved ikke, hvad du tænker på, for vi snakker selvfølgelig om det tekstlige indhold på din hjemmeside

En af pointerne ved SEO er at have et godt tekstindhold, men indholdet skal også være appetitligt og nemt at fordøje for de læsere, der besøger din hjemmeside.

Det er måske meget muligt, at du har fyldt over 1500 ord i en tekst med relevante informationer og sørget for, at dit søgeord går rigeligt igen og dermed gjort Google glad blandt sine mange rankingfaktorer ved at bruge synonymer – men har du sat teksten op, så man gider læse den?

Det kan her lyde som en utilfreds dansklærer, der absolut skal brokke sig, når man nu har gjort sig umage med indholdet i sin dansk stil, men hvis læseren ikke oplever lysten til at læse dit indhold, så er der desværre også stor chance for, at læseren hurtigt forlader din hjemmeside igen.

Hvordan gør man så indholdet læseværdigt? Det er der faktisk nogle banale svar på, som man ofte kan glemme i forbifarten.

Husk at bruge linjeafsnit, tekstmellemrum og underrubrikker. Den slags finesser er med til at give læseren et pusterum og plads til at fordøje, hvad de lige har læst.

Opsætningen af teksten er aldrig ligegyldig, og det kan ende med at give positive resultater for din SEO-strategi.

En anden metode til SEO er at blive linkpartner med andre. Det kan du læse mere om her: https://www.klikko.dk/bliv-linkpartner/

Flere nyheder