Professionel gulvsliber i Kolding? Find ham online

27 februar 2019 Astrid Pedersen
Professionel gulvsliber i Kolding? Find ham online

Træ var i en lang periode ude i kulden som gulvbelægning. Mange boligejere valgte at skifte deres gulvbrædder, planker eller parket ud med en moderne gulvtype som for eksempel cement eller beton, som tilføjer stuer og værelser en mere urban eller industriel atmosfære, som passer til tidens bolig indretnings trends. Denne type gulv er, sammen med gulvtyper så som epoxy, laminat eller uretan, samtidig en del nemmere at rengøre og temmelig meget mere slidstærke i overfladen end de traditionelle trægulve.

Men ingen af de moderne former for gulvbelægning har træværkets varme og charme. Træ er – og vil altid være – det ultimative materiale, når det kommer til gulvbelægning. Træ er et levende og organisk materiale, hvilket smitter af på rummet og på såvel gulvets udseende som fornemmelsen, man får, når man betræder det. De fleste mennesker foretrækker at gå på bare fødder eller strømpesokker i deres eget hjem, og på dette punkt vinder træ suverænt over såvel beton som klik parket i laminat.

Et trægulv skal passes og plejes

Der er dog en bagside af medaljen – og det er, at træ har brug for vedligeholdende pleje på regelmæssig basis. Dette betyder, at du ofte skal vaske dit trægulv med særlig sæbe, såfremt det er behandlet med eksempelvis olie, lud eller sæbe. Disse former for behandling er nemlig ikke forseglende, men lader træværket leve og ånde og komme til udtryk.

Træet skal således tilføres næring og beskyttelse gennem særlige sæber, som skrubbes ind i træets overflade. Ellers risikerer det at blive mat og grimt at se på, samt ujævnt at betræde. Når først dit trægulv har nået dette stadie af slitage, er der kun en vej til et smukt og ensartet trægulv – og den går gennem en grundig gulvafslibning.

Hos gulvkanonen.dk kan du finde en gulvsliber i Kolding, som kan hjælpe dig med en effektiv gulvafslibning.

Flere nyheder