Stå stand by ved Power BI kurser ved afholdelse

03 august 2019 Anders Lundtang Hansen
Stå stand by ved Power BI kurser ved afholdelse

Du er måske blandt dem, der har oprettet et Power BI kursus København, efter du har fået inspiration fra de dygtige folk hos 4D.dk, der virkelig kan finde ud af at afholde meget anbefalelsesværdige kurser i IT – blandt andet Power BI.

Så du har tænkt dig selv at gå lidt dem i bedene uden at kopiere, men blot smigrende høste inspiration fra dem, indtil du har opbygget nok erfaringer og viden til, at du kan tilrettelægge dine kurser i Power BI selv.

Det går heldigvis relativt godt, og kort tid efter er du nødt til at udvide med andre afdelinger både i hovedstaden, men også andre steder i landet, fordi dine kurser i Power BI bliver populære.

Derfor ansætter du også flere mennesker, der har forstand på den slags IT-afdelinger, som også er gode til at undervise pædagogisk, så den viden sætter sig hos kursisterne, og der bliver udvalgt det bedste undervisningsmateriale til formålet – hvis I ikke ligefrem laver det selv.

Forretningen går strygende, og der er udliceret kurser til mange områder af landet, hvor forskellige undervisere udbyder det kursus under samme fane.

Heldigvis mødes I da også alle undervisere og briefer hinanden, så I ved, at tingene foregår ensrettet og under samme anvisninger, så alle kursister går derfra med nogenlunde samme viden uanset, hvem der underviser dem.

Men det betyder også, at hvis man skal helgardere sig mod force majeure, så skal man også sætte sig ind i, hvordan de andre underviser og kende til kursusgangene.

For det kan jo sagtens ske, at der sker akut sygdom en dag fra en af undervisernes side, så de skal blive hjemme, ellers deres børn bliver syge, så de også må pleje dem hjemme.

Man kan så tilbyde hjemmearbejde for kursisterne, men det klart bedste ville være, hvis en anden underviser så lige kan springe til, fordi man i det mindste har en nogenlunde idé, om, hvor langt man er med det givne kursus.

Det er ikke den optimale løsning, men det er klart den bedste erstatning end at aflyse for betalende kursister.

Flere nyheder