Udarbejdelse og tinglysning af skøde til faste lave priser

20 januar 2018 admin
Udarbejdelse og tinglysning af skøde til faste lave priser

Har du brug for at få tinglyst et skøde i forbindelse med køb af bolig, skilsmisse, familieoverdragelse eller ændring af ejerandele, så kan du med fordel hyre en boligadvokat til at løse opgaven for dig. Der er ingen regler om, hvem der skal udarbejde et skøde, men en boligadvokat har al den ekspertise på området, som du formodentlig ikke selv har, og du får den fornødne hjælp og rådgivning i forbindelse med din bolighandel.

Skødet dokumenterer din ret til ejendom

Hvis du f.eks. køber en ny bolig eller køber din eksmand eller ekskone ud af huset i forbindelse med en skilsmisse, så er skødet din dokumentation for, at det er dig, som ejer ejendommen. Det samme gælder i forbindelse med familieoverdragelse af bolig eller virksomhed. Med skødet i hånden kan ingen andre sætte spørgsmålstegn ved din ret til ejendommen, og en sælger kan ikke sælge boligen videre til en anden.

Mangeårig erfaring og effektiv sagsbehandling

Hos eBoligadvokat har de mangeårig erfaring med udarbejdelse og tinglysning af skøder, og her får du en fast lav pris. Du ved, hvad du betaler for, og der er ingen ubehagelige ekstraregninger. Du får en grundig og effektiv sagsbehandling, og alle oplysninger bliver omhyggeligt indtastet i systemet, hvorefter du selv underskriver skødet med NemID. Fordelen ved at vælge en erfaren boligadvokat med at hjælpe dig er, at du kan være helt tryg ved, at din bolighandel foregår korrekt.

Gratis samtale og faste lave priser

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil vide mere om, hvad eBoligadvokat kan tilbyde dig, så kan du få en gratis og uforpligtende samtale med en boligadvokat enten telefonisk eller på eBoligadvokats kontor på Frederiksberg. På https://eboligadvokat.dk/skoede/ kan du se, at det eksempelvis koster det 2.500 kr. at få hjælp til udarbejdelse af skøde og tinglysning, hvis du skal købe ny bolig, mens prisen er 1.950 kr., hvis du skal have udarbejdet skøde i forbindelse med skilsmisse, separation, samlivsophør, familieoverdragelse eller ændring af ejerandele.

Flere Nyheder