Ultimativ nydelse med lækre vibratorer

22 maj 2018 Marie Pedersen
Ultimativ nydelse med lækre vibratorer

Belugi er din vej til ultimativ nydelse, når det gælder sexlegetøj og lingeri. Som den største online erotik- og sexshop har du rig mulighed for at finde nøjagtig det produkt der møder dine personlige præferencer. Hos Belugi er vores kunder i fokus. Teamet bag firmaet har forståelse for, at lige så mange forskellige kunder vi møder, lige så mange forskellige ønsker og fantasier er der tale om. Belugi tilbyder bl.a. et bredt udvalg af vibratorer, som både kan bruges hvis du trænger til at få sat gang i dit sexliv, eller blot har lyst til at udforske dig selv og dine lyster.

I sortimentet finder du bl.a. et udvalg af klassiske klitoris vibratorer, som kan bruges hvis du er til en sensuel opbygning, som ender ud i et forlænget klimaks hvor intensitet og nydelse til sidst går op i en højere enhed. Er du til mere intens stimulation er en vibrator som f.eks. Ava vibratoren måske noget for dig. Den sikrer både vaginal- og klitorisstimulation. De fleste klitorisvibratorer har en silikoneoverflade.

Måske er du mere til realistisk udseende vibratorer. I så fald er der rig mulighed for at finde denne type vibrator hos Belugi. En realistisk vibrator er næsten identisk med en penis, både i udseende og følelsen, når den bruges. Du kan vælge en realistisk vibrator både med og uden pung, samt i størrelser fra 15-30,5 cm.

Hvad der tænder dig er en individuel sag. Du kan med fordel gøre dig selv en tjeneste og eksperimentere, udforske og blive klogere på din egen krop og på hvilken måde du opnår mest nydelse. På den måde kan du vælge det sexlegetøj der hjælper dig til at få mest ud af akten.

Alle vibratorer i Belugis sortiment er dermatologisk testede samt allergitestede. De bør rengøres efter brug med et middel særligt egnet til rengøring af netop sexlegetøj.

Flere nyheder