Vælg en dør med hærdet glas for at sikre den mod indbrud

09 november 2021 Emilie Jacobsen

advertorial

Drømmer du om at have en glasdør i din bolig, så du kan få masser af lys ind og kan se udsigten gennem døren, er du måske alligevel lidt betænkelig ved det. Vil det ikke være alt for nemt for en tyv at smadre en rude og så stikke hånden ind og låse døren op? Sådan var det tidligere med nogle døre, men sådan er det bestemt ikke mere. I dag kan du nemlig vælge at sætte en rude med hærdet glas i døren. Den vil være næsten umulig for tyven at smadre. Det vil derfor være oplagt for dig. 

Et sted, hvor du har mulighed for at finde et stort udvalg af døre med vinduer i, er klarwindows.co.uk. De har mange forskellige typer af døre. Dermed kan du nemt finde den rette til din bolig. En dør er jo ikke bare en praktisk foranstaltning. Det er også vigtigt, at den passer til boligen, så den får et smukt og harmonisk overordnet indtryk. Se mere på https://klarwindows.co.uk/external-doors/doors-with-sidelights 

image

Vær opmærksom på, hvor listerne sidder, når du vælger hærdet glas 

Når du vælger hærdet glas, er det vigtigt, at listerne, der holder glasset, enten sidder indvendigt, eller at de er limet fast udvendigt. Hvis de ikke gør det, vil en tyv nemlig alt for nemt kunne fjerne dem og derefter tage ruden med hærdet glas ud. I det tilfælde betyder det altså ikke noget, hvilken form for rude der er i. Det er en lille, men vigtig detalje, der gør, at dine ruder ikke kan tages ud. 

Der er også en lang række andre ting, som du kan se på, når du gerne vil sikre din bolig mod indbrud. Det er for eksempel, at du sætter spots op, der tænder, når der er bevægelse rundt om huset. Det er også med til at skræmme en tyv væk. 

Flere Nyheder